El KH-7 BM Granollers cau als quarts de final de la Copa de la Reina amb un gol amb el temps exhaurit

L’equip de José Luis Villanueva ha dominat bona part del partit davant el Mecalia Atlético Guardés, sobretot a la primera meitat. A la segona el partit s’ha equilibrat i ha arribat al final amb un llançament de falta, amb empat a 24 i el temps complert, que ha transformat l’equip gallec.

29/04/2017
Granollers

Tot i que durant els primers minuts el partit ha mantingut un cert equilibri, el KH-7 sempre ha anat lleugerament per davant, amb avantatges curts durant els primers minuts, i aixamplant una mica més les diferències a partir del minut 10. Laura Steinbach ha començat liderant el joc granollerí, amb bona direcció i marcant els primers gols mentre que per part del Guardés la connexió amb la pivot Haridian Rodríguez es convertia en la manera de mantenir igualat el partit.

Un parcial de 5 a 1, després del primer avantatge gallec del partit (5-6) ha permès l’equip de Villanueva obrir un petit forat de tres gols (10-7), que ha aconseguit ampliar fins a quatre en arribar al descans (14-10) i tenint alguna opció, fins i tot, de posar-se cinc gols amunt. Després del descans però, el Guardés ha començat amb força, millorant el seu nivell defensiu, i ràpidament ha tornat a equilibrar el marcador, tornant-li el parcial d’1 a 5 a les granollerines.

A partir de l’empat a 18 les alternances al capdavant del marcador han estat constants, amb avantatges mínims d’un i altre equip. Amb empat a 24 el KH-7 no ha pogut acabar el seu últim atac per la bona defensa del conjunt gallec i, en l’últim atac del partit les de Villanueva han forçat la falta amb el temps complert. Haridian Rodríguez ha fet un gran llançament, evitant la tanca i Ayelen Rosalez ha vist com li botava al davant però no ha pogut evitar que entrés.

El PSC ha de liderar els pactes per a la nova legislatura al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 378 persones.