Els germans Espargaró corren a Aragó pensant a pujar al podi

El Mundial de Motociclisme torna aquesta setmana a l’Estat espanyol. Els pilots de les tres categories del mundial competiran aquest cap de setmana al circuit de Motorland, a l’Aragó.

17/09/2011

La prova, que va estrenar-se la passada temporada, repeteix en el calendari de curses i permetrà, per la proximitat, que molts aficionats catalans s’hi acostin.

No faltaran a la cita Aleix i Pol Espargaró, que volen millorar la seva situació a Moto 2. En els últims grans premis, tots dos han demostrat tenir molt més potencial del que s’havia anat veient en l’inici de temporada.

Pol Espargaró és qui sembla més afinat en els últims grans premis. Després de pujar al podi en segon lloc a Indianapolis, però, el pilot de l’HP Tuenti Speed Up no va poder repetir la bona actuació al Gran Premi de San Marino, al circuit de Misano. Allà el petit dels Espargaró va tenir problemes amb l’embragatge de la seva FTR i no va poder passar de la novena posició. Ara Pol Espargaró és dissetè a la classificació general amb 43 punts, onze menys que el seu germà Aleix. A Alcañiz buscarà tornar a pujar al podi en un circuit on l’any passat va guanyar en 125cc.

El seu germà Aleix, per la seva banda, es fixa l’objectiu d’entrar al top-10 del mundial, i fer-se un lloc entre els millors. De fet, aquest ja era l’objectiu d’Aleix Espargaró abans del passat gran premi, però es va veure obligat a abandonar després de tretze voltes a Misano.

Ara el pilot del Pons HP 40 és onzè a la general amb vuit punts menys que el desè classificat, Julián Simón.

Maverick Viñales i Sergio Gadea, de l’equip Blusens by Paris Hilton Racing de Cardedeu volen tornar a acostar-se al podi després de ser 7è i 8è respectivament a Misano. Viñales defensa ara el tercer lloc a la general però amb només un punt d’avantatge sobre l’alemany Sandro Cortese.

En aquesta enquesta han votat 184 persones.