Junts per Granollers estrena local al centre

El diputat Joan Canadell ha participat a l’acte que ha aplegat un centenar de persones aquest dijous al vespre

Junts per Granollers ha estrenat aquest dijous al vespre el nou local de la formació al centre de Granollers. Està situat als números 11 i 13 del carrer Barcelona, a pocs metres de la plaça de la Porxada i de l’edifici històric de l’Ajuntament. El diputat Joan Canadell ha participat en l’acte d’inauguració del local, que ha aplegat un centenar de persones. Anteriorment, havia estat ocupat per una botiga de roba.

Laura Sabatés, portaveu del grup municipal de Junts, ha recordat que l’espai no és només per a la campanya de les eleccions al Parlament del proper 12 de maig. És un local amb vocació de “continuïtat”. “És un local per sempre on volem que hi passin coses i que us hi sentiu com a casa”, ha dit Sabatés que ha afegit que és un espai obert a les agrupacions de la resta de la comarca..

Canadell, que ocupa el lloc número 17 a la llista de Junts del 12-M, ha destacat la feina feta per posar a punt el local. “És fantàstic que tingui aquesta vocació de continuïtat”, ha indicat. En clau electoral, ha demanat la mobilització dels afiliats i simpatitzants perquè “Carles Puigdemont torni a ser el president de la Generalitat”. “Està molt fort i molt convençut”, ha asseguretat Canadell que ha dit que, per aconseguir l’objectiu, cal ser la força més votada. “Volem ser els primers i no ho tenim tant difícil”, ha apuntat el diputat de Bigues que també ha estat crític amb el govern d’ERC. “És un govern que no veus quan el necessites”, ha afirmat.

Joan Brichs, nou president local de Junts, ha fet una crida a la mobilització per a les properes eleccions al Parlament. Ha explicat que ja hi ha dos autocars per participar a l’acte de campanya que Carles Puigdemont, candidat a la presidència de la Generalitat, farà a la Catalunya Nord dedicat als veïns del Vallès Oriental el proper dia 28.

L’acte ha aplegat representants de Junts a d’altres municipis com el president comarcal de Junts, Raül Garcia, de Sant Celoni; o regidors de les Franqueses, la Garriga, Montmeló i l’Ametlla, entre d’altres. També hi han participat representants d’altres formacions polítiques de la ciutat com el PSC i ERC.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 375 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't