Victòria en els últims minuts del Recam Làser CH Caldes

El Recam Làser CH Caldes s’ha imposat aquest dissabte en el partit que l’enfrontava a l’Igualada (5-4). La victòria, obtinguda poc abans del final del partit, situa els vallesans a la setena posició de la taula.

El Recam Làser CH Caldes ha sumat la tercera victòria de la temporada en imposar-se al pavelló de la Torre Roja en el partit que l’enfrontava a l’Igualada. Ha estat un enfrontament marcat per la proximitat en el marcador en tot moment. La posició endarrerida de l’equip de l’Anoia a la classificació feia presagiar un enfrontament amb un equip visitant molt defensiu, i així ha estat en la primera meitat. En la segona, hi ha hagut un intercanvi de gols que ha portat el partit a uns últims minuts molt emocionants en els quals es feia previsible que qui marqués un gol s’enduria el partit. I ha estat així: el Caldes ha anotat quan faltaven menys de dos minuts per al final i ha aconseguit sumar una nova victòria.

El resultat situa el Caldes a la setena posició de la taula, en zona d’accés a la Copa del Rei. Després d’un començament amb pocs punts, pels enfrontaments davant dels equips capdavanters, el Caldes es va consolidant en zones avançades de la taula.

En aquesta enquesta han votat 199 persones.