QUIOSC DIGITAL BUTLLETINS
L'expert respon
Empreses
Laboral
Economia Verda
Pagesia
Economia domèstica
Empreses amb futur

“Abans al restaurant sempre hi havia cabrit, ara és estacional”

Guillem Martí és el masover de la Vall, a Sant Pere, on té un ramat de cabres pirinenques

“Els meus avis practicaven la pagesia de subsistència”, activitat que els pares no van continuar, però que ha rebrotat amb Guillem Martí Marigot. És fill de Camarasa, a la Noguera, però el seu pas per…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

LA PREGUNTA

Veu bé que els EUA posin aranzels a Mèxic, Canadà i la Xina?

En aquesta enquesta han votat 321 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't