La venda de llonganissa amb Indicació Geogràfica Protegida (IGP) de Vic ha crescut el primer semestre del 2017 un 13% respecte al mateix període de l’any passat. El què més ha crescut és els llescats en sobres, al voltant d’un 68% mentre que el productes de peçes unitàries ha crescut un 11%. El que ha baixat és el producte destinat a la venda al tall, amb un descens del 9,4%.
Aquestes dades se sumen de les vendes de les vuit empreses que integren aquesta IGP que són Splendid Foods, EmbotitsSalgot, Sucesores de J. Pont, Agroalimentària de Savassona, Casa Riera Ordeix, Embotits Casolans Ca la Glòria, Aliment i Embotit i Embutidos Solà. Pel que fa al comerç exterior, ja s’exporta prop del 15% especialment als mercats europeus.
Creix un 13% la producció de la IGP Llonganissa de Vic el primer semestre del 2017
L’exportació representa el 15% del total de les vendes
Notícies relacionades
{{ comment.text }}