L’Hospital de Campdevànol ha inaugurat una nova cuina per tal de millorar la qualitat del servei que ofereix el Centre i actualitzar-ne les instal·lacions. Es tracta d’un espai dotat de nous equipaments per optimitzar l’eficiència de la gestió culinària de l’Hospital i facilitar la feina dels treballadors.
Les obres de la nova cuina han durat dos mesos i han requerit una inversió de 140.000 euros. Entre les millores, cal destacar l’adquisició d’una taula calenta i de carros de temperatura programable per preservar els diferents preparats en les condicions tèrmiques més adients abans de servir-los, una cambra freda i la utilització de càmeres frigorífiques més grans per a la conservació del menjar.
Aquests equipaments són més eficients en qüestió energètica, fet que suposa beneficis per al medi ambient i una optimització dels recursos de l’Entitat.
Joan Grané, director gerent de l’Hospital: “Les noves instal·lacions suposen un salt qualitatiu a molts nivells, tant pel que fa a l’eficiència energètica com a la simplificació de processos que suposa per als treballadors d’aquest espai”
Les noves instal·lacions, que funcionen des de fa una setmana, significa que ara es pot elaborar el 90% dels preparats alimentaris al Centre, un 40% més del que es podia assumir anteriorment.
{{ comment.text }}