Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Montbrú i l’IRTA estan enllestint una nova beguda per valoritzar el xerigot de les petites formatgeries

El projecte el desenvolupen a partir d’un grup operatiu d’innovació amb finançament europeu

Amb l’objectiu que les petites formatgeries trobin una sortida al xerigot, el líquid resultant de la producció de formatges i que, en el millor dels casos, es destina a l’alimentació animal, la formatgeria Montbrú de Moià i l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologies Alimentàries) van presentar un projecte l’any 2019 que ha rebut finançament del Feder en el marc de la convocatòria dels grups operatius per a la innovació. Al grup operatiu hi participa un tercer actor, Nadols, una altra empresa moianesa productora de iogurts,…

Has consumit els tres articles gratuïts.
Per continuar gaudint del contingut prèmium d'el9nou.cat t’has de fer subscriptor. Ara pots fer-ho per 1 € el primer mes.

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

COMENTARIS

LA PREGUNTA

Cal recuperar l’ús de la mascareta en interiors?

En aquesta enquesta han votat 665 persones.
 

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.