Montbrú i l’IRTA estan enllestint una nova beguda per valoritzar el xerigot de les petites formatgeries

El projecte el desenvolupen a partir d’un grup operatiu d’innovació amb finançament europeu


31/05/2022
Moià

Amb l’objectiu que les petites formatgeries trobin una sortida al xerigot, el líquid resultant de la producció de formatges i que, en el millor dels casos, es destina a l’alimentació animal, la formatgeria Montbrú de Moià i l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologies Alimentàries) van presentar un projecte l’any 2019 que ha rebut finançament del Feder en el marc de la convocatòria dels grups operatius per a la innovació. Al grup operatiu hi participa un tercer actor, Nadols, una altra empresa moianesa productora de iogurts,…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 360 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't