EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

A Montesquiu, nou ja després del 28-M

La sala de plens tindrà dos regidors més perquè la població ha superat el miler d’habitants

La sala de plens de l’Ajuntament de Montesquiu tindrà dues cadires més després del 28-M. És un de la trentena de municipis catalans –l’únic a Osona i el Ripollès– que sumarà regidors. En concret, passarà de set a nou representants. Aquest increment és degut a l’augment de població, ja que s’ha superat el miler d’habitants al poble.

Des de l’Ajuntament, l’alcaldessa, Nuri Soler, considera que aquest augment “serà positiu”. “Com més persones hi hagi disposades a treballar, més beneficiós serà per a tots”, expressa. Qui ocuparà les cadires es decidirà al maig.

El que ja s’ha treballat des del consistori és la previsió del pressupost per fer front, per exemple, al sou de les noves incorporacions, tenint en compte les assistències a plens, comissions i juntes de govern. “Sobre el que tenim establert hem fet l’augment comptant els dos regidors”, explica.

Aquest creixement de població suposa alhora continuar oferint serveis. “Intentem arribar a tothom”, expressa l’alcaldessa, destacant que també s’ha anat fent “un augment progressiu” en la partida de benestar social, per millorar els serveis destinats a l’àmbit “social, juvenil, educatiu i esportiu”. Una de les apostes és l’obertura del centre cívic “amb un ventall ampli d’oferta per a totes les edats”.

Per contra, “el que ens queda més just és l’escola perquè l’espai se’ns ha fet petit”, afegeix. L’Ajuntament treballa per traslladar-la a una nova ubicació.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 413 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't