EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“Ara sabem què ens hem trobat i com millorar-ho”

Els perfils (53). Mercè Cabanas, candidata de FEM Taradell-ERC


26/05/2023
Tona

Amb l’experiència al capdavant de l’Ajuntament de Taradell, Mercè Cabanas (FEM Taradell-ERC) repeteix candidatura com a alcaldable del municipi a les eleccions municipals del 28 de maig.

Combinarà la campanya electoral amb la tasca de gestionar l’Ajuntament però “amb empenta i força i amb un equip potent per consolidar i revalidar el resultat de fa quatre anys”. Uns comicis en els quals va aconseguir nou regidors, amb una clara majoria absoluta i convertint-se en la primera alcaldessa de la història de Taradelll. Cabanas confia a repetir aquella majoria històrica, perquè “hi ha cares noves a l’equip però té el mateix marc i les mateixes idees però millorades gràcies a l’experiència aconseguida al llarg d’aquests quatre anys. Ara sabem què ens hem trobat i com fer-ho millor”. Pel que fa a les cares noves de la llista, Cabanas comenta que “sempre cal aire fresc, noves aportacions, gent preparada, amb disponibilitat i competents per treballar per Taradell”. A diferència de fa quatre anys, hi haurà tres llistes. A banda de FEM Taradell i Junts, aquest cop també entra en joc el PP. A un mes de les eleccions l’actual alcaldessa de Taradell preveu una campanya en què vol “explicar el que hem fet, que ha estat moltíssim malgrat les diverses situacions adverses” i també afegeix “per explicar el canvi de model a l’Ajuntament i a l’equip”. Cabanas comenta que “s’ha treballat amb tothom i hem buscat solucions perquè la gent ve a l’Ajuntament per necessitat, no per gust”.

Els eixos del seu programa seran bàsicament els mateixos de fa quatre anys, “amb propostes que ja estan a la sala de màquines però sempre pensant en la cultura, en l’educació i a fer un poble amb més cohesió”.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 879 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't