EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Carles Mundó, acomiadat entre aplaudiments al Departament de Justícia

Aquest matí han fet el traspàs de carteres amb Ester Capella, consellera entrant

El gurbetà Carles Mundó, conseller de Justícia al govern de Carles Puigdemont, ha fet el traspàs de carteres a Ester Capella aquest matí. Tant un com l’altre han estat rebuts i acomiadats entre aplaudiments. La nova consellera, fins ara diputada d’ERC a Madrid, també li ha volgut agrair la feina feta. “Això ja no és un Departament gris i invisible. És un Departament que va adquirir color amb Carles Mundó al capdavant”, ha assegurat.

Llicenciat en Dret i màster en Dret Urbanístic, Mundó va ser el titular de Justícia entre 2016 i 2017, fins que va ser cessat pel govern central en aplicació de l’article 155. La seva gestió al capdavant del Departament, amb l’anul·lació dels judicis franquistes, el tancament de la presó Model o el naixement del registre de parelles estables com a grans fites, ha estat àmpliament reconegut. A més a més, després de passar 33 dies empresonat, Mundó va ser un dels puntals de la campanya d’ERC de cara a les eleccions al Parlament del passat 21 de desembre.

Anteriorment havia estat cap del gabinet del Departament d’Educació i del de Cultura i Mitjans de Comunicació (del 2003 al 2008). Posteriorment va ser secretari de Mitjans de Comunicació.

 

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 112 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't