EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Dos milions dels Next Generation per millorar carrers a Sant Joan

Serviran per completar actuacions a la Vila Vella i altres espais públics

La Unió Europea ha concedit una subvenció de 2,04 milions d’euros per un projecte global de millora de la mobilitat i accessibilitat a diverses zones de Sant Joan de les Abadesses, al Ripollès. Els diners que s’aporten a través dels fons Next Generation es faran servir per reurbanitzar sis carrers de la Vila Vella, millorar el passeig Comte Guifré i la plaça Torras i Bages com a espais de relació social i comercial.

A més, s’invertirà en l’ampliació d’espai públics verds i de qualitat entorn de la plaça de l’Abadia. Alhora, s’ampliarà la secció del pont de la Plana i s’hi crearà un itinerari més segur per als vianants, a més de reordenar la plaça Clavé per afavorir-hi la mobilitat dels vianants tot reduint-hi les barreres arquitectòniques.

La incidència sobre la Vila Vella es farà seguint el pla director que es va començar el 2007 amb el programa de renovació integral de la Llei de barris, que ja va contribuir-hi amb 6 milions d’euros durant set anys.

El cost global de les actuacions que es realitzaran ara es preveu superior a la subvenció que s’ha concedit, però l’Ajuntament santjoaní espera poder finançar-les amb altres ajudes d’administracions superiors.

A banda de les diverses accions previstes en aquest projecte, també es vol soterrar les xarxes de comunicació, elèctriques i de gas per sanejar les façanes. Una altra de les actuacions previstes pretén renovar la senyalització informativa dels espais públics.

LA PREGUNTA

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't