EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Els socialistes perden la majoria a les Masies de Voltregà

Es mantenen coma força més votada, però baixa un regidor

El PSC, ara sota la marca blanca de Sumem, ha perdut la majoria absoluta que feia cinc mandats que tenia a les Masies de Voltregà amb Sergi Vilamala al capdavant. L’exalcalde va cedir a mig cicle electoral el càrrec a Verònica Ruiz, que en la seva estrena com a candidata a repetir l’alcaldia que ha ostentat els dos últims anys s’ha mantingut com l’alcaldable més votada, si bé ha perdut un regidor i s’ha situat en cinc.
Ruiz posa en valor el fet de continuar sent la llista més votada “ja que és fruit de l’esforç d’aquests dies però també d’aquests quatre anys”. L’actual alcaldessa afegeix que “el municipalisme ha d’estar reflectit amb diferents maneres de pensar” i recorda que fa quatre anys i sense necessitar-ho ja van obrir el govern a la resta de forces. Aleshores s’hi va sumar Junts i, per això, no amaga que amb Gil Codina és amb qui començaran les negociacions per fer un pacte “però estem oberts a tothom i amb ganes de governs amplis”.

Junts, que aquesta vegada es presentava amb Pere Capdevila al capdavant i al marge dels actuals regidors d’aquest partit, n’ha sumat quatre, mentre que Fem les Masies de Voltregà, llista vinculada a Ara Pacte Local i encapçalada pel fins ara regidor de Junts i soci de govern de Sumem, Gil Codina, n’ha tret un. També manté el regidor que ja tenia Som Voltregà, ara amb Dolors Riera com a regidora.
A les Masies la participació va baixar 14 punts respecte al 2019.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't