EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Els veïns de Vista Alegre volen un pas alternatiu al pont de Can Molas

La principal reclamació dels veïns és la possibilitat de fer una passera alternativa que enllaci el barri amb la resta del poble mentre durin les obres del pont

L’oposició veïnal a les obres del pont de can Molas de Manlleu li ha esclatat a l’equip de govern. Els veïns demanen un pas alternatiu sobre el riu mentre durin les obres i dimarts el grup municipal de Convergència ho va portar al ple amb una moció que no va prosperar. La sessió, de més de tres hores, va ser seguida per una trentena de veïns, que van fer evident el seu malestar al final del ple, quan se’ls hi va donar la paraula.
La moció que va presentar al ple el grup municipal de Convergència, després que fa dos mesos no se’ls hi acceptés la urgència, arribava en plena crisi a l’associació de veïns de Vista Alegre, després de la dimissió del fins ara president i principal interlocutor entre els veïns i l’ajuntament. Els veïns no accepten que se’ls hi talli el trànsit al pont, l’únic enllaç del barri amb la resta de la ciutat, i tampoc estan d’acord amb les mesures proposades per l’ajuntament. Es per això que van fer evident el seu malestar.
Les intervencions dels veïns van arribar a la recta final del ple, després que el govern tombés la moció presentada per Convergència i que també va tenir el suport de la CUP i d’Iniciativa. De fet, dels quatre punts de la moció, el govern només es va oposar a la condonació de l’IBI als veïns afectats, en considerar-ho il·legal.
El compromís del govern és crear una comissió de seguiment on els veïns també hi tinguin veu. Ara s’ha anunciat, a més, que les obres de reforma del pont de can Molas, que té greus dèficits estructurals, s’endarrereixen i en lloc de l’abril començaran al novembre. El motiu és que s’ha de redactar el projecte executiu de la rotonda del carrer Barcelona que s’ha afegit al projecte.

LA PREGUNTA

Qui guanyarà l’Eurocopa de futbol?

En aquesta enquesta han votat 178 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't