EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Espadaler demana diàleg en l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova

Assegura que no hi ha cap altra ‘alternativa viable’ entre els governs català i espanyol

El 9 Nou
11/09/2018
Barcelona

Units per Avançar, partit del qual el vigatà Ramon Espadaler és secretari general, ha fet l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova aquest matí. Des de Barcelona, Espadaler ha demanat als governs català i espanyol que donin una “oportunitat al diàleg”. Per fer-ho possible, ha dit, “cal que tots dos s’allunyin de posicions extremes o maximalistes immobilistes, en el cas del govern central, i de les rupturistes en el cas de la Generalitat”.

Aquest diàleg, des del punt de vista d’Espadaler, “no satisfarà les parts més allunyades de la centralitat política, però afavorirà al conjunt de la ciutadania de Catalunya”. També ha afirmat que “el procés serà llarg i ple de dificultats, però que no hi ha cap alternativa viable entre els dos governs”.

“El dilema, la tria, no és entre resistència o submissió, entre resistir o sotmetre’ns, com planteja el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, sinó que és dialogar o fractura. La resposta d’Units per Avançar és diàleg o diàleg”, ha sentenciat.

La majoria de partits polítics i també moltes entitats ja han fet l’ofrena floral a Rafael Casanova. Els primers han estat els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona. El govern de la Generalitat hi ha deixat les flors a les 9 en punt.

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't