EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Habiliten un menjador social per a gent gran a Ripoll

Estarà ubicat a la primera planta d’El Galliner i esperen inaugurar-lo a inicis de març


11/02/2024

L’Ajuntament de Ripoll està habilitant un menjador social destinat sobretot a la gent gran del municipi per tal que puguin fer-hi l’àpat central del dia a un preu econòmic. Des de fa setmanes s’està treballant per habilitar la planta principal d’El Galliner, a l’edifici de la plaça 1 d’Octubre que havia acollit la Casa de Cultura i l’antiga Biblioteca Lambert Mata, perquè els avis o altres persones que tinguin malalties d’origen divers, o bé que visquin sols, puguin dinar per un preu de 6 euros.

Paral·lelament, les persones que en vulguin fer ús però per motius de mobilitat o altres raons no puguin desplaçar-se al menjador podran demanar de rebre els plats al seu domicili. Els àpats que s’hi serviran seran els mateixos que ofereix la residència de la Fundació Guifré, en servei de càtering.

A banda del mobiliari que s’utilitzarà en aquest menjador social, les obres que es realitzen a l’edifici d’El Galliner serviran per habilitar-hi una cuina, amb aigüera, un rentaplats, microones i una nevera.

La previsió del govern és que es pugui inaugurar a inicis de març, i que funcioni diàriament de dilluns a divendres. L’alcaldessa, Sílvia Orriols, explica que potenciaran l’ús d’aquest servei, però a hores d’ara “no sabem quantes persones el faran servir”.

LA PREGUNTA

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 275 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't