EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“Hem arrencat un nou projecte en temps rècord”

Els perfils (42). Albert Serra, candidat d’Ara Roda

La trencadissa a IPR a finals de l’any passat entre els integrants del grup i el seu portaveu, Albert Serra, no l’han fet desdir del seu objectiu: l’alcaldia de Roda de Ter. Malgrat, doncs, de no formar part de la llista que ha encapçalat en reiterades ocasions, n’ha engegat un de nou per a les properes municipals. Es tracta d’Ara Roda, que “sorgeix de gent del municipi que vol donar un tomb a la manera de fer”. “És una candidatura independent que ens presentem exclusivament per al municipi”, reitera.
Serra situa com a projectes principals la seguretat, la mobilitat, la pacificació del trànsit, la participació o la transició energètica, així com també d’altres iniciatives com l’enderroc de les naus de Puigneró o la remodelació de la zona esportiva.

“Tenim molt clar quin és el projecte de poble que volem, no tan sols per als propers quatre anys, sinó també per a la pròxima generació”, remarca. En aquest sentit, destaca que la formació és “l’embrió” d’una iniciativa de futur per al municipi.

“Hem arrencat un nou projecte en temps rècord i n’hem d’estar molt orgullosos”, relata. És conscient, doncs, que una nova llista suposa una dificultat afegida a l’hora de concórrer als comicis. Tot i això, també creu que el fet d’haver estat alcalde li juga a favor per l’experiència.

Si arriba a l’alcaldia es compromet a “buscar la bona convivència i pau social entre tots els regidors i l’Ajuntament”. De fet, després de les municipals a Roda segurament farà falta arribar a acords, tenint en compte que s’hi presenten sis llistes. Tot i la mala maror que ha predominat en el mandat que acaba, el candidat d’Ara Roda posa “el comptador a zero”. “Nosaltres mirem endavant i el futur”, conclou Serra.

LA PREGUNTA

El PSC ha de liderar els pactes per a la nova legislatura al Parlament?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't