EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Joaquim Colomer serà candidat a l’alcaldia de Ripoll

Exintegrant de Junts, es presenta amb la fórmula independent que impulsa ell mateix a la comarca i la demarcació gironina

El 9 Nou
19/04/2023
Ripoll

Joaquim Colomer, president del Consell Comarcal del Ripollès i regidor a l’Ajuntament de Ripoll, optarà a l’alcaldia del municipi. Tal com ha anat resseguint EL 9 NOU les últimes setmanes, l’exintegrant de Junts es presentarà amb una fórmula independent que també proposa candidatures a com a mínim Campdevànol, Planoles, Ogassa i altres punts de la demarcació gironina.

Colomer ha estat a l’ull de l’huracà aquest principi de 2023 pel refredament de les relacions amb els seus companys de l’equip de govern a l’Ajuntament de Ripoll i la polèmica que va esclatar el febrer, ara fa dos mesos, quan el van expulsar de l’executiu atribuint-li un perfil anònim a Twitter des d’on es criticava la gestió del govern municipal. Tot plegat ha embardissat també el clima al Consell Comarcal, on Colomer continua de president amb els únics suports de l’alcaldessa de Campdevànol, Dolors Costa (que també fa el 28-M el pas de Junts a independent), els socialistes Enric Pérez i Xavier Guitart i l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué (MES).

En una entrevista a EL 9 NOU, Colomer defensava fa unes setmanes la política de proximitat i explicava que el seu advocat li havia recomanat “no malgastar esforços” en la qüestió del perfil de Twitter. La podeu llegir aquí.

LA PREGUNTA

Laporta ha de destituir Xavi?

En aquesta enquesta han votat 133 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't