EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Judit Sardà serà la candidata d’ERC a l’alcaldia de Tona

És l’actual presidenta de la secció local del partit

Judit Sardà, actual presidenta de la secció local del partit, encapçalarà la llista d’ERC a Tona les properes eleccions del 26 de maig. La seva va ser l’única candidatura que es va presentar en el decurs de l’assemblea que es va celebrar aquest dijous al vespre. ERC és la primera de les formacions que concorreran a les municipals de Tona que fa públic el seu alcaldable.
“Prenc aquesta responsabilitat amb moltes ganes i enorme il·lusió. Treballar pel país és una gran tasca que m’esperona i fer-ho des del poble que m’estimo, on he viscut sempre i al servei de la seva gent, encara més”, declarava moments després d’acabar l’assemblea.
Judit Sardà –filla de l’històric dirigent de Tona Futur i exjutge de pau Josep Sardà i germana del també alcaldable d’aquesta desapareguda formació, Xavier Sardà– va assumir les regnes del partit a Tona l’octubre de 2015, rellevant l’actual portaveu del grup municipal, Núria Sisó. Sardà ha anat prenent protagonisme dins d’ERC, tant a escala local –on se li reconeix una tasca important per aglutinar consensos– com comarcal, on fa dos anys i mig es va incorporar a l’organigrama presidit per Jordi Fàbrega, assumint la coordinació de l’àrea d’Entorn i Igualtat. Implicada en diferents entitats del poble, Sardà també havia presidit l’AMPA de l’escola Vedruna. Tot i que encara no s’ha definit la llista, tot sembla indicar que els actuals tres regidors d’ERC, Núria Sisó, Albert Jofre i Olga Màrmol, podrien ocupar-hi llocs destacats, amb l’objectiu de recollir l’experiència del seu primer mandat, en què han estat a l’oposició. Per Sardà, “aquests quatre anys com a partit de l’oposició ens han servit per evidenciar més que mai el canvi que necessita Tona quant a la manera de fer i la seva gestió. Volem obrir l’Ajuntament al poble, ser transparents i iniciar una dinàmica participativa real”.
Fa quatre anys, ERC va entrar per primera vegada amb sigles pròpies dins del consistori tonenc. Ho va fer obtenint més de 800 vots, el 25% de l’electorat, i amb quatre regidors. Aquella llista va estar encapçalada per Pere Senyé, que abans de mig mandat va abandonar el grup i actualment forma part de l’equip de govern com a regidor no adscrit.

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 289 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't