EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“La candidatura treballa amb un programa a vuit anys vista”

Margarida Feliu, Viladrau (Sumem per Viladrau-AM)

La nova candidatura de Sumem per Viladrau ha aglutinat els partits Som Viladrau, ERC i la CUP del poble, amb les associacions Stop Trasllats i Aigua i Natura. L’encapçala la diputada republicana Margarida Feliu, guanyadora de les últimes eleccions (Som Viladrau-AM) i alcaldessa fins a la moció de censura. La candidata només pensa “en el futur; necessitem fer canvis i urgents”. De fet, tal com assegura, la llista treballa amb un programa “a vuit anys vista”.

Entre les propostes, destaca que si guanyen les eleccions, es farà una “consulta popular” per decidir si l’ajuntament s’ha de quedar a l’edifici de les escoles velles i quins usos ha de tenir l’espai. També creu que el poble ha de disposar urgentment d’un pla de transició energètica.

Però, sobretot, cal dotar de “més serveis” els veïns que viuen al municipi, com un gimnàs, o habitatge social per fomentar l’arrelament. Sense oblidar que “tothom qui vulgui venir a Viladrau és benvingut”, en referència al turisme que inunda de gent en èpoques concretes, però a través d’una regulació. “Fer un pla de mobilitat és absolutament necessari”, conclou la candidata, que va sota la marca blanca d’ER

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 864 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't