EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

La CUP de Vic denuncia un ajuntament buit de competències per les privatitzacions

La candidatura liderada per Carla Dinarès va fer acte central a l’auditori del Sucre


25/05/2023
Vic

A poc més de 48 hores perquè s’acabi la campanya electoral, la CUP de Vic celebrava dimecres al vespre el seu acte central a l’Auditori Marià Vila d’Abadal de l’Edifici d’El Sucre. Encapçalat per Carla Dinarès, candidata a l’alcaldia, i Carles Riera, diputat al Parlament de Catalunya, els cupaires van desgranar part del seu programa electoral. Una de les grans preocupacions, van dir, és la pèrdua de la titularitat pública dels serveis de l’ajuntament.

Carla Dinarès va denunciar que l’actual equip de govern municipal ha pres una deriva en què “ho està privatitzant i externalitzant absolutament tot”, deixant l’ajuntament sense marge, segons ella, per poder incidir en allò sobre sobre el que té competències. Per això, va dir, és necessari “un canvi urgent, i l’ha de liderar la CUP”.

De manera semblant es va expressar el diputat al Parlament Carles Riera, posant en valor el compromís de la CUP “sense claudicacions al servei de la defensa del territori i de la titualritat pública de tots els serveis públics”. Per ell, l’objectiu de la CUP és “garantir que els ajuntaments recuperin al poder i la titularitat sobre tots els béns comuns”.

Carles Riera també va reivindicar que la CUP és l’únic partit que en aquesta campanya electoral “no estem amagant la lluita per la llengua ni l’estelada”. La defensa de la independència, va afegir, no ha deixat de ser mai un tema central aqueta campanya.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 885 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't