EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

La Xina s’interessa per Camprodon

Primer el Japó, ara la Xina. Camprodon acull una delegació de funcionaris que volen conèixer el sistema de promoció turística de l’Ajuntament de la vila


21/02/2017
Camprodon

L’Ajuntament de Camprodon ha rebut aquest dilluns al migdia la visita d’una delegació de funcionaris públics i representants polítics de la Xina. Xavier Sala, alcalde de Camprodon, i Jordi Batchelli, primer tinent d’alcalde, han estat els encarregats d’oferir la rebuda institucional i acompanyar la delegació durant la seva estada al municipi.

La delegació, formada per 6 integrants entre tècnics i polítics, ha viatjat fins al municipi de Camprodon per tal de conèixer de primera mà el funcionament intern de l’Ajuntament i el seu sistema de promoció turística.

La sala de plens de l’Ajuntament de Camprodon ha acollit una trobada, amb la col·laboració d’un intèrpret, en la qual delegació i representants camprodonins han pogut conversar sobre diferents temes relacionats amb la gestió de polítiques públiques locals i sobre l’organització municipal.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 97 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't