EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

L’alcalde de Molló, nou president del Consell d’alcaldes i alcaldesses del Ripollès

Substitueix Eudald Picas, president del Consell Comarcal des del desembre

El 9 Nou
09/01/2019
Ripoll

Pep Coma, alcalde de Molló i vicepresident del Consell Comarcal del Ripollès, és el nou president del Consell d’alcaldes i alcaldesses. Va ser escollit en la darrera sessió ordinària i, d’aquesta manera, substitueix Eudald Picas, president del Consell Comarcal des del desembre en substitució de Joan Manso.

Coma ha agraït la confiança dels alcaldes i especialment la del president sortint. D’ell n’ha destacat la capacitat, durant aquests tres anys i mig, de fomentar el debat “per tirar endavant els temes, amb punts de vista diferents, però arribant a consensos pel bé de tothom”. També ha subratllat que afronta aquests últims mesos de mandat “amb la mateixa il·lusió” i posant-se a disposició de la comarca per seguir debatent les qüestions que l’afecten.

L’elecció de Coma tanca el procés de canvis derivats de la renúncia de Joan Manso a la presidència del Consell Comarcal del Ripollès per motius professionals. El seu successor, Eudald Picas, ha hagut de cedir el càrrec de president del consell d’alcaldes, ja que el reglament no permet compaginar-los tots dos. La de Coma ha estat l’única candidatura que s’hi ha presentat.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't