EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Protestes contra Ciutadans en la visita d’Arrimadas a Vic

A la plaça de la Catedral s’hi han concentrat tant seguidors com detractors del partit

La presidenta del grup parlamentari de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha estat a Vic aquest matí. Després de denunciar que l’Ajuntament no havia permès a la seva formació organitzar un acte polític a la ciutat, Arrimadas hi ha acudit igualment per fer una compareixença davant dels mitjans de comunicació a la plaça de la Catedral.

A banda d’una forta expectació mediàtica, la seva visita a la capital d’Osona ha congregat un centenar de persones que -darrere d’un cordó policial- han demanat la llibertat dels polítics catalans empresonats i, entre d’altres, el retorn de la vigatana Marta Rovira, secretària general d’ERC i ara exiliada a Suïssa. Tot i això, també hi ha hagut una quarantena de persones que s’han acostat a la líder de C’s per fer-s’hi fotografies i agrair-li la feina al capdavant del partit. Al final de la visita, uns i altres han intercanviat crits de “llibertat”, però evidentment en sentits diferents.

Arrimadas també ha parlat a Vic sobre les eleccions municipals del maig de l’any vinent: està convençuda que la seva formació entrarà o multiplicarà la representació actual als consistoris. A Vic i a Manlleu, per exemple, les seccions locals ja estan constituïdes, tot i que ara per ara sense cares visibles. “Tenim grups de treball en aquestes ciutats i, per tant, el partit s’està consolidant, implantant i creixent”, ha assegurat la líder de C’s, “hi hem de ser per donar veu a milers de persones de comarques com aquesta que voten opcions constitucionalistes. No podem deixar el paper de representació únicament a les forces independentistes, perquè amb les eleccions al Parlament s’ha vist que la primera força és Ciutadans. Milers i milers de catalans necessiten una veu que els representi a les eleccions municipals”.

Arrimadas també ha carregat contra l’Ajuntament de Vic per haver autoritzat l’acte SOM LLIBERTAT, de suport a Marta Rovira, que fa dues setmanes va tenir lloc a la plaça de la Catedral: “Aleshores no hi va haver cap problema per donar-los permís, però quan ho demana el partit que ha guanyat les eleccions a Catalunya -que no és independentista- veiem quin és el concepte que alguns tenen d’aquest país: una Catalunya que vol silenciar els catalans que no pensen com el govern de la Generalitat”.

LA PREGUNTA

Està d’acord que la Unió Europea imposi aranzels als cotxes elèctrics xinesos?

En aquesta enquesta han votat 103 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't