EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“Ningú de fora ens dirà com ha de ser el Ripoll que volem”

Joaquim Colomer, Som-hi Ripoll (Ripoll)


26/05/2023
Ripoll

Els paràmetres habituals de la política ens han acostumat que quan algú es presenta per un partit i hi aconsegueix certa rellevància –encara que no en sigui afiliat– acabi adaptant-se a les consignes genèriques del grup, per aplanar una trajectòria que sovint tendeix a acaparar-hi més protagonisme. En el cas de l’actual president del Consell Comarcal del Ripollès, Joaquim Colomer, els apriorismes han quedat a un costat. En lloc de fer equilibris per tenir contents els dirigents de Junts, va preferir ser conseqüent amb allò que creia més just i va renegar de disciplines de partit que haurien pogut ser més adients per a la seva carrera política.

Per això ja feia temps que avisava de la voluntat d’independitzar-se políticament, i així ho va acabar fent. El mateix dia que El 9 Nou va publicar-ho, van expulsar-lo de l’equip de govern de Ripoll –amb l’argument que tenia un perfil anònim de Twitter des del qual atacava altres companys de partit–, i malgrat les dificultats per confeccionar una llista, segons ell per pressions d’altres formacions, va acabar-la completant en el grup de Som-hi Ripoll. El programa amb el qual vol fer-se fort al consistori l’ha basat en quatre eixos principals: la bona gestió, el benestar de les persones, el progrés del municipi i la cultura, que engloba 14 punts entre els quals destaquen l’urbanisme, l’habitatge, la gent gran, els locals comercials o el turisme.

El pronòstic de Colomer per les municipals és “complex”, però afirma que hi concorrerà amb la tranquil·litat de ser l’únic partit que no tindrà el llast de l’obediència a uns mandataris externs: “Ningú ens dirà el que hem de fer”. La seva destitució com a regidor de Serveis al Territori, Sostenibilitat i Empresa no creu que li hagi fet cap favor a l’hora de posar-lo al mapa de candidats, “perquè en el meu cas la implicació i l’esforç ha estat una tasca constant en aquests vuit anys, i de fet soc el regidor que ha dedicat més hores a l’Ajuntament”.

LA PREGUNTA

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 478 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't