EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Sergi Albrich, nou director de Territori a les comarques gironines

En cas de guanyar les municipal a Sant Joan deixaria el càrrec

El candidat d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a les eleccions municipals de Sant Joan, Sergi Albrich, ha estat nomenat aquesta setmana nou director de Serveis Territorials del Departament de Territori a Girona. El càrrec ha comportat que hagi hagut d’aturar la seva feina com a docent al Departament d’Ensenyament. Albrich obre aquesta nova etapa amb la voluntat “d’aprendre molt i adquirir expertesa per poder-la aplicar també al Ripollès i a Sant Joan de les Abadesses”.

La nova feina no afecta la candidatura d’Albrich, que concorrerà a les eleccions municipals a Sant Joan “per tal de guanyar-les després de 16 anys del mateix govern”.

Actualment, Albrich és cap de l’oposició per ERC a Sant Joan, paper que ha estat fent durant els últims tres mandats. En cas de guanyar les eleccions, on tornarà a tenir com a principal adversari l’actual alcalde, Ramon Roqué (MES), Albrich demanarà l’excedència del càrrec que acaba d’estrenar perquè considera “prioritària” la seva tasca municipalista. La direcció dels Serveis Territorials gironins li serviran “per conèixer millor la sostenibilitat en l’àmbit del transport, i també l’urbanisme”, una feina on podrà aplicar els seus coneixements com a llicenciat en Geologia.

LA PREGUNTA

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 538 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't