EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“Taradell està de moda i hi té a veure com s’ha treballat”

El govern de Mercè Cabanas diu que ha complert el 74% dels compromisos electorals

L’equip de govern de l’Ajuntament de Taradell (ERC) ha executat el 74% de les actuacions compromeses en els darrers quatre anys. Ho va explicar dimecres al matí l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, al costat dels vuit regidors que l’acompanyen a l’equip de govern en un acte de retiment de comptes en el qual va destacar “malgrat l’aturada general de dos anys per la pandèmia, totes les accions relacionades amb la transició energètica, la igualtat i benestar de les persones i les culturals i educació”.

Cabanas va valorar la dedicació dels regidors de l’equip de govern i sobretot el treball en equip: “S’ha treballat molt fort en els diferents àmbits” i va posar èmfasi en el fet que “s’han cuidat els detalls i les persones. Hem fet que el poble sigui més amable. Taradell està de moda i alguna cosa hi té a veure com s’ha treballat en aquests darrers quatre anys”. També va assenyalar que “hi ha una aposta clara per obrir noves iniciatives de serveis al municipi, fet que demostra que és una comunitat molt viva i dinàmica i que hem de continuar treballant en la mateixa línia per reforçar allò públic i l’equitat”.

L’alcaldessa de Taradell també va destacar la importància de treballar amb cooperació i consens fent “reunions obertes amb totes aquelles persones implicades en afers a resoldre per arribar a consensos amplis i suggeriments i queixes com mai no hi havia hagut”. En aquest sentit va assenyalar “la gran quantitat de suggeriments i queixes que arriben pels diferents canals de comunicació”. L’any 2022, per exemple, se’n va rebre 109. Les queixes més nombroses de la ciutadania taradellenca van ser per temes de territori, medi ambient, via pública i urbanisme, amb més d’una cinquantena de suggeriments, i també per temes socials, que n’hi va haver una quarantena. De l’àrea de Convivència i Serveis Generals es van rebre 20 propostes o queixes i de l’eix econòmic, només una.

Quant a les obres de mandat que s’han acabat, el regidor d’Urbanisme i Sostenibilitat, Joan Canó, va destacar el pla de millora urbana de la Font d’en Déu i la urbanització del Pla PAU-10 amb l’obertura del nou vial davant de Can Costa. També l’inici de les obres de construcció del segon pavelló, mentre que ha quedat pendent la ronda Montserrat. Canó també va destacar l’aposta energètica que s’ha realitzat.

Pel que fa a les dificultats amb què s’ha trobat l’equip de govern en aquests quatre anys, l’alcaldessa va destacar-ne “la lentitud burocràtica i la desconfiança inicial de la gent”, però va deixar clar que “el poble ha entès una altra manera de fer, han canviat dinàmiques internes de treball a l’Ajuntament amb un altre engranatge, però que “hi ha hagut molta empatia i col·laboració de tothom”, va concloure Cabanas.

L’adquisició del castell d’en Boix, que es formalitzarà en els propers dies, serà l’última gran actuació del mandat de Mercè Cabanas al capdavant de l’Ajuntament de Taradell.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 867 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't