EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Torelló es compromet a incentivar l’activitat als jardins Vicenç Pujol

El ple ho va aprovar, donant suport a una moció de la CUP, que també advoca perquè hi pugui haver la infraestructura per un servei de bar no permanent en aquest espai

Posar els jardins Vicenç Pujol de Torelló a disposició de les entitats locals per potenciar-ne l’ús amb finalitats cultural, i programar-hi activitats també, des de l’ajuntament, amb una partida econòmica específica. Són dues de les demandes que fa la moció de la CUP Torelló – Som Poble que el ple aprovava aquest dimecres per unanimitat.

Des de la CUP situaven l’embarcador del Ter de Manlleu com a referent a tenir en compte a l’hora de dotar d’activitat els jardins. La moció també demana que s’estudïi la viabilitat d’un espai fix perquè puntualment s’hi pugui oferir servei de bar, després que el concurs per ubicar-n’hi un de permanent quedés desert. Des de l’equip de govern avançaven que tenen una proposta sobre la taula.

El ple torellonenc va aprovar, amb l’abstenció del PSC i la CUP, la moció d’Esquerra per elaborar un nou Pla d’Acció Cultural. Hi va haver unanimitat -amb el vot a favor del PSC, en la moció presentada per la CUP, Esquerra, el PDeCAT i Fem Torelló per donar suport als comitès de defensa de la república i la resistència civil activa i no violenta.

LA PREGUNTA

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 275 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't