EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Tres osonenques versionen ‘País petit’ de Llach per la Diada

El vídeo s’ha gravat en una masia de Sant Julià Sassorba, a Gurb

La cantautora vigatana Laura Centellas, juntament amb la cantant Sílvia Montells i la violoncel·lista Clara Ferrer, ha versionat la cançó ‘País Petit’ de Lluís Llach amb motiu de la Diada de Catalunya. La peça, dolça i emotiva, va acompanyada d’un videoclip on també hi apareix el ja reconegut “SÍ” promogut per l’ANC i una estelada.
El vídeo, gravat en una masia de la parròquia de Sant Julià Sassorba (Gurb) i realitzat pel també vigatà Arnau Costa, tanca amb un colpidor i emotiu fragment de la peça “Viatge a Ítaca” de Kavafis, Carles Riba i Lluís Llach.

Qui són?

Laura Centellas

Nascuda a Vic el 1994, és periodista i cantautora. Va estudiar piano a l’Escola de Música de Vic i va continuar els estudis musicals al Conservatori de la mateixa ciutat, moment en què també es va endinsar en el cant modern. La música segueix sent part important de la seva activitat. Fa poc més d’un any va publicar tres cançons originals arranjades i produïdes per Arnau Tordera que comparteixen espai amb altres versions en acústic.

“Tornar-me a trobar” (cançons originals): https://www.youtube.com/watch?v=5qvTOCFOGwU&list=PLr51xMnhxozvLo6VxId6t3aBcpk6yVai4


Sílvia Montells

Nascuda el 1986 i de Sta. Eulàlia de Riuprimer, va estudiar Teatre Musical a l’escola Eòlia de Barcelona. Actualment es dedica a l’educació infantil, però segueix actuant en solitari cantant versions en acústic, algunes d’elles amb milers de visualitzacions a Youtube.

Canal Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCWfsdFa7PTWeFJGjC-7LwVQ


Clara Ferrer

Nascuda a Vic el 1997, compagina els estudis de Medicina amb la música. Va iniciar els estudis musicals amb només sis anys a l’Escola de Música de Vic, i onze anys més tard es va graduar en violoncel al Conservatori de la mateixa ciutat. Ha estat membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC i JONC alevins) i actualment forma part de l’Orquestra de Cambra de Vic. Ara es comença a introduir en el món de la música moderna acompanyant a la Laura Centellas.

LA PREGUNTA

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 347 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't