EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Una comissió d’estudi proposarà el model de gestió del Club Patí Vic

La retirada d’una moció al ple d’octubre va fer que bona part de l’oposició abandonés la sala

EL 9 TV
08/11/2023

Després de la tensió viscuda al ple del passat mes d’octubre quan l’alcalde, Albert Castells, va decidir retirar de l’ordre del dia una moció presentada per Esquerra Republicana, el PSC i Vic En Comú Podem per a la creació d’una comissió d’estudi sobre el model de gestió del Club Patí Vic -una decisió que va comportar que nou dels vint-i-un regidors optessin per abandonar la sala de plens en senyal de protesta- aquest dilluns el text va tirar endavant per unanimitat.

Aquesta vegada no el signava el PSC, però sí la CUP, i inclou que en el procés de decidir quin model regirà el Club Patí Vic el 2024 pugui fer-se una audiència pública.

El vot a favor de tot el plenari no va impedir els retrets dels republicans, els cupaires i el regidor d’En Comú Podem que van denunciar la manca de transparència que ha envoltat el projecte del club des de la seva adquisició a principis d’any.

Per la seva banda, el regidor d’Esports, Eduard Comerma, assegurava que amagar informació respecte a com avança l’equipament esportiu no és la voluntat de l’equip de govern.

LA PREGUNTA

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 300 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't