EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Vic dóna suport al referèndum d’autodeterminació

La moció, presentada per Capgirem Vic, es va aprovar amb el vot favorable de totes les forces a excepció d’Unió i del PSC, que es van abstenir


12/01/2017
Vic

Moció carregada de simbolisme la que presentava aquest dimecres Capgirem Vic, al primer ple de l’any, que donava suport al referèndum i que s’havia consensuat amb la resta de forces. Després de la detenció del portaveu del grup, Joan Coma, per no anar a declarar a l’Audiència Nacional per un presumpte delicte d’incitació a la sedició, el mateix Coma era l’encarregat de defensar-la.

La moció es va aprovar amb el vot favorable de Convergència, Reagrupament, Esquerra Republicana, Capgirem Vic i Vic per a Tots i amb l’abstenció de dos membres de l’equip de govern: Maria Carme Bover d’Unió i Benjamí Dòniga del PSC.

Més enllà de la moció, al torn de precs i preguntes, Capgirem Vic va demanar al govern per l’antena que s’ha instal·lat a la Universitat de Vic en fase de proves des del 27 de desembre. Joan Coma va explicar que els ha arribat que la universitat rep uns 3.000 euros mensuals com a compensació i segons Coma hi ha malestar a la comunitat del centre perquè no se’ls ha informat.

La regidora d’Urbanisme, Fabiana Palmero, va assegurar que no és competència del consistori sinó que depèn de la llei de telecomunicacions. D’altra banda, Capgirem també va demanar la despesa que va tenir per l’ajuntament l’emissió de la cavalcada de Reis per TV3 i també si l’equip de govern trobava raonable pagar a una televisió pública per fer un servei públic. Toni Serrat va explicar que el cost eren 20.000 euros més IVA i que n’estaven molt satisfets perquè havia tingut 203.000 espectadors, un 12’2% de share. Anna Erra va afegir que la petició per retransmetre-la la va fer el mateix consistori vigatà.

LA PREGUNTA

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 674 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't