Seva va viure una altra concurreguda Festa del Bolet, aquest diumenge, que en la seva 20a edició es presentava notablement renovada. Més d’una quinzena d’activitats i propostes es van aplegar al voltant de l’element intrínsec de la festa, el bolet, per animar els visitants al llarg de la jornada.
Però, sens dubte, el més buscat eren els bolets. Als voltants de la 1 del migdia, només tres parades encara en tenien a la venda. I és que la temporada boletaire ha arrencat amb retard i encara n’hi havia pocs
Davant l’escassetat de bolets, van ser molts els assistents que van apostar per tastar-los amb les cassoletes de terra que es venien constantment a la plaça de la Creu. Més enllà de la fira, una de les novetats principals d’aquesta edició d’aniversari va ser la instal·lació d’una gran carpa on van tenir lloc diversos tallers, un espectacle de màgia i la xerrada de micòlegs sobre com cultivar bolets a casa. Al seu costat, les atraccions ecològiques triomfaven entre els més petits i les passejades solidàries amb ponis a càrrec de l’hípica Iriscar eren un no parar. Les cercaviles amb la xaranga Only Marching Band i la colla gegantera de Balenyà, més les passejades amb carruatges de la Comissió de Tonis de Seva i Balenyà, van convertir la jornada en una autèntica festa de tardor. El colofó final el van posar el xef Xavier Coma i el sommelier David Seijas amb un maridatge de vi i bolets a Can Rafel.
{{ comment.text }}