Calaix El Medieval al plat La Prèvia del Medieval inclou la recuperació d’un receptari que serviran diferents restaurants Alguns dels alumnes de l'Escola d'Hostaleria que han participat en el projecte, dilluns a la cuina del centre, a Tona | Albert Llimós Miquel Erra 02/12/2022 Vic/Tona La cuina catalana va ser una de les grans cuines medievals de l’Europa de la baixa edat mitjana. El coneixement de com es menjava i quins productes es consumien ha arribat als nostres dies bàsicament… Contingut exclusiu per a subscriptors Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't Inicia sessió Registra't Mercat Medievalcuina catalanacuina medievalLa Prèvia Medieval COMENTARIS Notícies relacionades Taradell dona futur als Tonis Laia Miralpeix El Cor de Cambra del Palau actua a Campdevànol El 9 Nou Un film col·lectiu, cap als Gaudí Jordi Vilarrodà Crítica de cinema | ‘La llum que imaginem’,de Payal Kapadia Joan Millaret LA PREGUNTA Està d’acord que el salari mínim pugi 50 euros més al mes? Sí No Vota Comentaris Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada. {{ comment.usuari }}{{ comment.data }} Comentari pendent d'aprovació {{ comment.text }} Fes un comentari Comentant com a {{ acting_as }}. {{ success }} Envia Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari. Entra o registra't Les + vistes Comprar una casa a mitges a Vic, compartint espais, alternativa als lloguers disparats Inesperat episodi de calabruix a Centelles Vuit empreses d'Osona i el Lluçanès, entre les millors pimes de l’Estat Tres robatoris en tres mesos: "Ens sentim desemparats" La Guàrdia Civil atribueix al gerent del Fitó de Seva infraccions ambientals i possibles delictes Activitat comercial a Granollers en temps de pandèmia “De ganes de treballar en tenim moltes i també sabem quin servei volem donar” El comerciants han de sortir a fora el carrer per cobrar La inestabilitat del sector porcí provoca pèrdues per valor de gairebé 12 milions a Baucells
{{ comment.text }}