Calaix El Medieval al plat La Prèvia del Medieval inclou la recuperació d’un receptari que serviran diferents restaurants Alguns dels alumnes de l'Escola d'Hostaleria que han participat en el projecte, dilluns a la cuina del centre, a Tona | Albert Llimós Miquel Erra 02/12/2022 Vic/Tona La cuina catalana va ser una de les grans cuines medievals de l’Europa de la baixa edat mitjana. El coneixement de com es menjava i quins productes es consumien ha arribat als nostres dies bàsicament… Contingut exclusiu per a subscriptors Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't Inicia sessió Registra't Mercat Medieval Notícies relacionades El Toca Fusta resisteix a la pluja Marcel Puig Temps de tòfona a Centelles Josep Paré Per Nadal, un crit per la pau Jordi Vilarrodà La guia d’activitats per al cap de setmana El 9 Nou LA PREGUNTA Veu bé que el president dels bisbes espanyols opini sobre política? Sí No En aquesta enquesta han votat 525 persones. Vota Les + vistes Deu detinguts en un operatiu antidroga a la carretera de la Guixa a Vic 20 anys de la grossa a Vic: “Ens va canviar la vida” Compren el Vigatà i les Galeries Montseny, on faran una vintena de pisos Obriran un centre privat de diagnòstic per la imatge a Vic amb una inversió de 6 milions d'euros El personal sanitari del CAP del Remei de Vic fa un pessebre vivent solidari Els germans Pujol de la Granja Armengol, els nous 'influencers' de la vida a pagès Condemnen a més de 21 anys de presó Dani Montes per matar d’un tret un menor a Sant Hipòlit Neix l'Ateneu Popular de Vic com a punt de trobada per al moviment popular i independentista Mor Joan Capdevila, corresponsal històric d'EL 9 NOU al Moianès La Generalitat confirma el futur Palau de Justícia a l’Era d’en Sellés de Vic