El millor croissant artesà de mantega de l’Estat espanyol es fa a la pastisseria Prat Can Carriel de Roda. Així ho ha certificat el jurat del certamen que organitza l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona.
Gil Prat i Parcet, quarta generació de la Pastisseria Prat Can Carriel, ha aconseguit la victòria imposant-se als prop de mig centenar de concursants que han participat al concurs. La pastisseria prat es va fundar pel besavi de Gil Prat l’any 1900. Prat, a més del guardó, s’endú un premi en metàl·lic de 1.000 euros.
Aquesta era la desena edició del premi que s’ha fet aquest matí. A les 8 del matí s’entregaven els croissants i el jurat ha passat a tastar-los per valorar el gust (que donava 40 punts), l’alveolat (15 punts), el fullat (15 punts), el color (10 punts), el format (10 punts) i l’acabat (10 punts).
{{ comment.text }}