Edició Osona i Ripollès
Tria la teva edició predeterminada
Edició Vallès Oriental

Mones de premi

Cal Parra d’Olost i l’obrador de xocolata de Sant Tomàs, premiats al concurs a la Millor Mona de Pasqua de Catalunya

Algunes de les millors mones del país s’elaboren en obradors de la comarca d’Osona. El forn i pastisseria de Cal Parra, d’Olost, ha obtingut el primer premi a la segona edició del concurs a la Millor Mona de Pasqua de Catalunya, en la categoria de tradicionals; i l’obrador de xocolata de Sant Tomàs, ubicat al centre ocupacional de Calldetenes, la segona posició en la categoria de xocolata. El veredicte del concurs, obert a pastissers i flequers d’arreu dels Països Catalans, es va donar a conèixer…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

COMENTARIS

LA PREGUNTA

Està d’acord que a partir de 2035 deixi d’haver-hi cotxes amb motor de combustió?

En aquesta enquesta han votat 122 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't