Gastronomia Viatge al món de l’embotit El cuiner i divulgador gastronòmic manlleuenc David Sanglas publica un receptari de plats amb embotits David Sanglas amb un exemplar del seu llibre | Albert Llimós Miquel Erra 22/05/2025 Manlleu Pepe Carvalho era, com el seu pare literari, Manuel Vázquez Montalbán, tot un bocafí. Un dels seus plats preferits, que apareix en alguna de les trames detectivesques, eren els fideus a la cassola amb botifarra… Contingut exclusiu per a subscriptors Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't Inicia sessió Registra't Notícies relacionades El ‘retorn’ de Jordi Parramon Miquel Erra Els restaurants d’Osona, el Lluçanès i el Ripollès mantenen l’estrella Michelin ACN Lluc Crusellas reinventa la tradicional barra de torró Judit Lechón Aprenem a fer panellets casolans amb la Pepi Viñas EL 9 TV LA PREGUNTA Veu bé que el president dels bisbes espanyols opini sobre política? Sí No En aquesta enquesta han votat 205 persones. Vota Les + vistes La febre per trobar el número de loteria de l'anunci d'un torró ha arribat fins a Tona Set detinguts i una vintena de denúncies en un dispositiu Kanpai contra la multireincidència a Vic i Manlleu Fan malbé el ninot de l'escola Joan Maragall de Ripoll Obriran un centre privat de diagnòstic per la imatge a Vic amb una inversió de 6 milions d'euros La Rosada de Prats de Lluçanès obre portes a una nova manera de viure i envellir al món rural Girbau celebra un dinar de jubilats a les portes de Nadal Osona Ripolles Els pobles osonencs que pertanyen a Girona no es plantegen demanar un canvi de província S’encén un cotxe a l’Eix Transversal, a Muntanyola Osona es coordinarà per abordar de manera conjunta el problema del sensellarisme