Gastronomia Viatge al món de l’embotit El cuiner i divulgador gastronòmic manlleuenc David Sanglas publica un receptari de plats amb embotits David Sanglas amb un exemplar del seu llibre | Albert Llimós Miquel Erra 22/05/2025 Manlleu Pepe Carvalho era, com el seu pare literari, Manuel Vázquez Montalbán, tot un bocafí. Un dels seus plats preferits, que apareix en alguna de les trames detectivesques, eren els fideus a la cassola amb botifarra… Contingut exclusiu per a subscriptors Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't Inicia sessió Registra't Notícies relacionades El ‘retorn’ de Jordi Parramon Miquel Erra Els restaurants d’Osona, el Lluçanès i el Ripollès mantenen l’estrella Michelin ACN Lluc Crusellas reinventa la tradicional barra de torró Judit Lechón Aprenem a fer panellets casolans amb la Pepi Viñas EL 9 TV LA PREGUNTA Creu que s’està fent bé la gestió de la pesta porcina? Sí No Vota Les + vistes Roda reparteix 1,8 milions d'euros d'un primer premi de la loteria Mor l'advocada osonenca Teresa Rosell Les millors imatges del Mercat Medieval de Vic Detenen 'in fraganti' un atracador a la joieria de Taradell Dos ferits lleus en un xoc frontal a les Masies de Roda CCOO denuncia l'acomiadament de 300 treballadors temporals del grup Jorge a Osona pel brot de pesta porcina Detingut l'home que va atracar una dona amb un ganivet al centre de Vic Més patrulles de Mossos al Remei i al centre de Vic Tres persones intoxicades per monòxid de carboni als Hostalets de Balenyà Què li ha passat a la Pilarin?