Gastronomia Viatge al món de l’embotit El cuiner i divulgador gastronòmic manlleuenc David Sanglas publica un receptari de plats amb embotits David Sanglas amb un exemplar del seu llibre | Albert Llimós Miquel Erra 22/05/2025 Manlleu Pepe Carvalho era, com el seu pare literari, Manuel Vázquez Montalbán, tot un bocafí. Un dels seus plats preferits, que apareix en alguna de les trames detectivesques, eren els fideus a la cassola amb botifarra… Contingut exclusiu per a subscriptors Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't Inicia sessió Registra't Notícies relacionades El ‘retorn’ de Jordi Parramon Miquel Erra Els restaurants d’Osona, el Lluçanès i el Ripollès mantenen l’estrella Michelin ACN Lluc Crusellas reinventa la tradicional barra de torró Judit Lechón Aprenem a fer panellets casolans amb la Pepi Viñas EL 9 TV LA PREGUNTA Veu bé que el president dels bisbes espanyols opini sobre política? Sí No En aquesta enquesta han votat 370 persones. Vota Les + vistes Set detinguts i una vintena de denúncies en un dispositiu Kanpai contra la multireincidència a Vic i Manlleu Deu detinguts en un operatiu antidroga a la carretera de la Guixa a Vic Fan malbé el ninot de l'escola Joan Maragall de Ripoll Obriran un centre privat de diagnòstic per la imatge a Vic amb una inversió de 6 milions d'euros Els germans Pujol de la Granja Armengol, els nous 'influencers' de la vida a pagès El personal sanitari del CAP del Remei de Vic fa un pessebre vivent solidari Compren el Vigatà i les Galeries Montseny, on faran una vintena de pisos La Generalitat confirma el futur Palau de Justícia a l’Era d’en Sellés de Vic Mor Joan Capdevila, corresponsal històric d'EL 9 NOU al Moianès Els pobles osonencs que pertanyen a Girona no es plantegen demanar un canvi de província