El Dijous Llarder de Vic va tornar a ser tot un èxit de convocatòria. Si durant tot el matí i migdia es van vendre més de 2.700 entrepans de botifarra o porc rostit, al vespre es va viure un concurregut colofó, amb un tast de tapes gastronòmiques que van servir els mateixos restaurants d’Osona Cuina. La proposta va desbordar les previsions i es va vendre, abans d’un parell d’hores, els 300 tiquets previstos. Entre la quinzena de tapes que s’hi van degustar hi havia, per exemple, royal de foie amb caviar de ratafia Bosch i cruixent de porc; crestes de porc amb curri i poma; arròs de calçots amb botifarra de parracs, o, de postres, pannacotta de llet d’ovella, greixons, salsa de maduixots i gerds. Per llepar-se els dits.
Èxit del tast de tapes gastronòmiques del Dijous Llarder
El tast de tapes gastronòmiques del vespre va esgotar tots els tiquets previstos
{{ comment.text }}