El MMVV té també un vessant artístic, que enguany es manifesta en dues exposicions que es poden veure aquests dies a Vic. Al Casino, divendres, es va inaugurar la mostra “Música i llibertat”, que recull cartells procedents del fons de l’empresa Marc Martí. Fa dos anys, aquesta firma d’impressió va complir els seus 40 anys d’activitat, i amb aquest motiu va fer una selecció del seu arxiu amb el comú denominador de la lluita per les llibertats. Ara s’ha redefinit, amb una mostra que té com a fil conductor la música i els músics, i que inclou cartells històrics de concerts i festivals (Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Raimon, Sisa, La Trinca, Els Setze Jutges i entre ells, algun de dissenyat pel mateix Pau Riba), fins a altres de més actuals, entre els quals n’hi ha també del MMVV. La mostra té el suport de l’Oficina de Gestió Cultural de la UVic-UCC.
D’altra banda, la galeria Tres-e-u de Vic s’afegeix al MMVV amb una exposició fotogràfica col·lectiva, també sobre músics i concerts, amb obres de Xevi Vilaregut, José M. Pecci, Judith Casas, Ramon Casacuberta, Júlia Perelló, Eugeni Prieto, Ricard Jordà i Eugeni Bel. En el marc del MMVV, aquest dijous la galeria de la plaça Gaudí ha programat també l’exposició “Amb so d’acordió”, de Guida Sellarès, a partir de les 6 de la tarda.
Els poemes de Patti Smith, a la Foster & Wallace
La llibreria Foster & Wallace acull aquest dimecres la presentació del llibre Auguris d’innocència (LaBreu Edicions), que recull la producció poètica de la cantat de rock Patti Smith. La presentació serà a les 7 de la tarda, amb la presència de la traductora de l’obra, Laia Malo, i de la poeta Núria Armengol. Amb aquest llibre, Patti Smith trencava deu anys de silenci literari. Per al proper dissabte, després de la darrera actuació davant de L’Atlàntida, s’ha organitzat la presentació-espectacle de l’editorial Nanit. Aquest segell ha començat a editar llibres infantils a partir de cançons conegudes, i de moment ja ho ha fet amb temes de Txarango, Joan Dausà i Els Catarres.
{{ comment.text }}