El cuiner Eduard Aliberch ha tancat aquest cap de setmana una etapa de set anys al capdavant del restaurant Cal Jutge d’Orís. Reprendrà l’activitat a partir del 7 de març en un nou espai: el Mas Monells de Sant Bartomeu del Grau. El comiat de Cal Jutge, però, l’ha fet omplint el restaurant en els quatre torns del cap de setmana amb un menú degustació dels plats més emblemàtics, i de temporada, que ha servit en l’etapa 2014-2022.
“Era la manera de premiar-nos a tot l’equip de Cal Jutge i que l’últim cap de setmana fos una celebració, tancant Cal Jutge com es mereix”, explicava Aliberch. El menú degustació, que se servia a 55 euros, constava de nou plats (més quatre postres), entre els quals no hi faltava el caneló de carbassó farcit de brandada de bacallà, l’arròs de muntanya amb tudó, botifarra i ceps o el tataki de tonyina, picant l’ull a la cuina japonesa que ha incorporat més recentment.
La tòfona, producte de temporada, era al milfulls de foie i l’ou amb anguila fumada. De les postres, el pastís cremós de quatre formatges no deixava indiferent. La cuina d’Aliberch evolucionarà a partir d’ara a Mas Monells
{{ comment.text }}