QUIOSC DIGITAL BUTLLETINS
EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El gastrònom Jaume Coll presenta el llibre ‘El capvespre de la becada’, a la festa ‘Sensacions’ de la botiga Idees

El fil conductor del relat, centrat en aquesta au de caça molt apreciada a la cuina, és un àpat amb experts en la becada i alguns dels grans xefs del moment.


El 9 Nou
21/11/2012

El llibre explica dels vins que millor hi mariden, fins a quina és la part més gustosa, o com s’ha cuinat històricament, i com es fa en l’actualitat, recollint receptes, entre d’altres, de Nandu Jubany, Joan Roca, Fermí Puig, Carme Ruscalleda i Jordi Juncà. Alguns d’ells van acompanyar Coll, dilluns, en la presentació.

Representants de l’Ajuntament de Vic, de la Universitat, d’Osona Cuina i de l’Escola d’Hostaleria també van participar a la festa Sensacions d’Idees, que va presentar el periodista Xavier Graset, i que va incloure diferents desfilades de moda. S’hi van poder veure les col·leccions de tardor-hivern de marques que es venen a la botiga, a més dels fulards de “Som les dues” i les samarretes i bosses que Mark Ríos ha dissenyat per Jelemme. Els convidats van poder degustar diferents plats, entre els quals un brou de becada.

LA PREGUNTA

Veu bé que el president dels bisbes espanyols opini sobre política?

En aquesta enquesta han votat 392 persones.