QUIOSC DIGITAL BUTLLETINS
EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Neixen a Vic unes altres jornades gastronòmiques temàtiques, dedicades ara al bolet i el porc

Seguint la línia iniciada al febrer amb les jornades de l’escudella i carn d’olla, i emmarcades en la promoció de la candidatura de Vic com a Ciutat Unesco de la gastronomia, aquest cap de setmana es faran les jornades de la cuina del porc i el bolet.

El 9 Nou
15/11/2012

La carpa s’instalarà al carrer Verdaguer, al costat de la Casa Comella. A la jornada hi hauran tallers, degustacions, mostres de productes artesans, tastos i xerrades gastronòmiques.

Segons la regidora de Turisme, Anna Erra, la promoció de la candidatura de Vic com a ciutat Unesco de la Gastronomia, necessita de l’organització d’activitats com aquesta.

L’ accés a la carpa és gratuït i obert a tothom. També es podran degustar menús del porc i el bolet a divuit restaurants de la comarca entre el 16 de novembre al 2 de desembre.

LA PREGUNTA

Veu bé que el president dels bisbes espanyols opini sobre política?

En aquesta enquesta han votat 371 persones.