QUIOSC DIGITAL BUTLLETINS
EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

‘Notes de maridatge’, música i gastronomia a Torelló

Coincidint amb La Nit de Botigues, el restaurant l’Olla dels Experiments ofereix aquest dissabte un tast de gastronomia de la Vall del Ges i el Bisaura maridat amb vins del Priorat i música en directe. L’enòleg torellonenc Albert Costa en farà la presentació.


El 9 Nou
04/07/2013

Nota de premsa de Notes de Maridatge

El proper dissabte, 6 de juliol, tindrà lloc a Torelló la primera edició del cicle Notes de maridatge. En aquesta ocasió es tracta d’un maridatge de gastronomia de la Vall del Ges i el Bisaura, amb vins del Priorat i peces musicals interpretades en directe amb violoncel.

El maridatge es farà a la plaça de la Vila, a la terrassa del restaurant l’Olla dels experiments, en el marc de la Nit de botigues que se celebra aquest dissabte a Torelló.

El responsable de l’Olla dels experiments, el cuiner Dani Font Mateu, elaborarà cinc plats amb productes de la zona, principalment la Vall del Ges i el Bisaura, per maridar amb els cinc vins. Diversos productors i elaboradors d’aquests territoris col·laboren amb la iniciativa.

Les racions de cada plat maridaran amb cinc vins del Celler Vall Llach del Priorat, propietat del cantautor Lluís Llach i l’enòleg torellonenc Albert Costa.

Costa serà qui dirigirà el maridatge i presentarà els vins. Entre aquests hi haurà una novetat del celler: Porrera. Vi de vila.

La degustació de cada plat i cada vi s’acompanyarà d’una peça musical interpretada en directe pel violoncel·lista francès Pierre Noak, resident a Torelló. Abans de començar, a més a més, es projectarà un audiovisual del fotògraf Eugeni Ordeig, amb imatges del procés d’elaboració del vi al Celler Vall Llach i música composada per Lluís Llach.

L’activitat tindrà lloc aquest dissabte, a partir de dos quarts de deu del vespre. Els tiquets, que tenen un preu de 20 euros, es poden adquirir al restaurant L’Olla dels experiments.

Informació complementària. Menú
Parmentier amb botifarra del perol, botifarra negra, oli de tòfona i sàlvia
Vi: Aigua de llum

Llonza de porc confitada amb reducció de ratafia, sal amb carbó i tòfona d’estiu
Vi: Embruix

Carpaccio de filet de vedella amb oli i brandy de tòfona negra amb patates xips i formatge de Ciuret amb herbes de Provença
Vi: Idus

Medallons de xai del Ripollès amb crema de moixernons i rissoto de bolets amb tòfona
Vi: Porrera

Trufes de xocoloata negra amb melmelada de cireres
Vi de postres

A part, un cop acabat el maridatge, hi haurà servei de barra amb els vins degustats, a copes

LA PREGUNTA

Veu bé que el president dels bisbes espanyols opini sobre política?

En aquesta enquesta han votat 304 persones.