“Té acidesa i un punt de frescor; és saborós i convida a repetir.” Són les primeres impressions que treu l’enòleg Jordi Campreciós tot just destapar una de les ampolles de l’incipient vi blanc de Vinyalleons, nom que pren el jove projecte vitivinícola que la família De Soto-Salvans impulsa a Vilalleons. Divendres tocava un dels tastos periòdics que han anat repetint, de portes endins, amb el most de primera verema, la de la tardor passada. “Encara no està prou estable…”, advertia Oriol de Soto tot passant-se…
Has consumit els tres articles gratuïts.
Per continuar gaudint del contingut prèmium d'el9nou.cat t’has de fer subscriptor. Ara pots fer-ho per 1 € el primer mes.
Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't
Comentaris
Fes un comentari
Comentant com a {{ acting_as }}.
{{ success }}
Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't
{{ comment.text }}