EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Receptes de Lluc Crusellas i Toni Sala en un llibre per una gestió forestal sostenible

S’hi recullen 39 propostes elabora-des amb aliments boscans, d’explotacions que compten amb el segell PEFC, acreditatiu d’una gestió forestal sostenible.


05/07/2023
Vic

Bolets, fruits, carn de caça, castanyes, herbes aromàtiques, tòfones o, fins i tot, fulles de pi. El bosc ofereix molts productes comestibles que poden inspirar gran diversitat de plats creatius. Una vintena de xefs de tot el país, entre els quals els osonencs Toni Sala i Lluc Crusellas, han participat en el llibre El bosc a la taula (Editorial Laertes), que inclou 39 receptes elaborades amb aliments boscans. Però no de boscos qualssevol sinó d’aquells que compten amb el segell PEFC, acreditatiu d’una gestió forestal…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

LA PREGUNTA

Laporta ha de destituir Xavi?

En aquesta enquesta han votat 327 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't