Nota de premsa de l’Escola d’Hostaleria
“El passat dissabte dia 31 va tenir lloc a Tona el segon taller de mones on pares, padrins, avis i nens van fer la Mona de pasqua de manera conjunta. Degut a la gran acollida de l’activitat es feren dos grups, un al matí i un altre a la tarda.
Per a la realització d’aquesta activitat els assistents es subdividiren en dos grups un començà fent la figura de xocolata que aniria més tard sobre la base i l’altre fent la tortada que enguany consistia en una base de pa de pessic farcida de melmelada i coberta de trufa i gemma cremada.
El taller fou dirigit per dos professors de pastisseria de la mateixa Escola que per un dia varen canviar els seus alumnes per nens més petits.
Aquesta és una activitat que a més de posar en contacte membres de diferents generacions estimula el gust per la bona pastisseria, un valor sempre present a l’Escola.
La mateixa activitat es va realitzar el divendres dia 30 amb alumnes de 1r i 2n del CEIP El Castell de Tona i es va emetre en directe al programa els matins de TV3.”