Adam Raga suma una tercera posició al Trial GP de Bèlgica i es manté segon de la general

La prova va estar fortament marcada per la calor que van patir els pilots durant els dos dies que va durar el trial.

03/07/2019
Comblain-au-Pont (Bèlgica)

El pilot establert a Centelles Adam Raga va aconseguir la tercera plaça final de la quarta prova del Campionat Mundial de trial, que es va disputar a Bèlgica aquest cap de setmana. La prova, organitzada per la Federació Internacional de Motociclisme, va estar fortament marcada per la calor que van patir els pilots durant els dos dies que va durar el trial. Pel que fa a les zones, el terreny estava caracteritzat per la presència de grans roques i sorra, que va posar les coses difícils a alguns pilots. Raga (TRRS), que va aconseguir la cinquena plaça en el classificatori de dissabte, no va estar del tot encertat durant el transcurs de les 15 zones del circuit, ja que va sumar fins a 11 trams amb 5 punts, fet que el va deixar fora de la lluita pel trofeu, sumant un total de 72 punts. En el seu lloc, Jeroni Fajardo (Gas Gas) va veure’s les cares amb Toni Bou (Montesa) a la prova final, que es va acabar emportant el vigent campió del món. Finalment, el podi va quedar format per Bou, Fajardo i Raga, tots tres pilots en la lluita pel títol, malgrat que a la general Raga segueix 14 punts per davant de Fajardo. Jorge Casales, establert al Ripollès, va aconseguir la sisena posició final, amb 82 punts.