Derrota amb final surrealista del Manlleu contra el Montcada (2-3)

El Montcada va superar al Manlleu al minut 96

De l’èpica al desastre en un final surrealista i del tot inesperat. El Manlleu va aconseguir empatar al minut 95, i mentre l’afició encara celebrava el gol el Montcada va fer el servei des del mig del camp. Valentín va veure el porter Ivan avançat i va xutar directe marcant el 2 a 3. Era el gol de la victòria del Montcada i de la primera derrota del conjunt de Manel Sala. Els manlleuencs van fer una molt bona primera part. Van dominar i van disposar de moltes ocasions per avançar-se, mentre que Ivan va tenir poca feina. Els manlleuencs no van aprofitar les seves oportunitats i a la mitja part el marcador era l’inicial.

Només començar la segona part, Lluís Martínez marcava l’1 a 0. Amb el gol el Manlleu es va adormir i el Montcada es va llançar a l’atac de la porteria d’Ivan. De cap, i després de molts rebots que la defensa local no va saber treure, va arribar l’1 a 1. Lluís Martínez amb la col· laboració del porter visitant va enviar una pilota al pal abans que el Montcada fes l’1 a 2 de jugada personal. A partir d’aquí el Manlleu es va llançar a l’atac davant un conjunt que es va dedicar a perdre temps. La recompensa a l’esforç va arribar en el descompte, però Valentín va ser el més llest de tots i va sorprendre Ivan des del mig del camp per posar el 2 a 3 definitiu.

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 306 persones.