Derrota del Voltregà davant el Puig-reig en els últims minuts

Amb el gol en contra, el Voltregà va perdre el posicionament sobre el terreny de joc

El Voltregà va perdre amb el Puig-reig en un partit que es va decidir en els últims vint minuts. La primera part va ser força igualada, amb els visitants creant més sensació de perill, estavellant una pilota al pal al minut 5 i un parell de xuts des de fora de l’àrea.

Els locals van disposar de dues ocasions amb un centre-xut de Garrido que va sortir fregant el pal i una rematada de Maestro dins de l’àrea petita que Solanich va enviar a córner.

La segona part va seguir amb la igualat però sense ocasions, fins que al minut 70 el Puig-reig es va avançar al marcador. Amb el gol en contra, el Voltregà va perdre el posicionament sobre el terreny de joc i els visitants ho van aprofitar.

En dues errades defensives locals, Claret i Fernández es plantaven sols davant Faja per marcar dos gols. I en el temps de descompte, Montardit transformava un penal xiulat per mans per tancar el marcador amb el 0 a 4.

Creieu que el Barça de Hansi Flick pot fer una bona temporada amb la plantilla que té en aquests moments?

En aquesta enquesta han votat 347 persones.