Esports

El camp del Vic s’omple per veure el duel de copa del Rei entre el Badalona Futur i el Cadis

L’equip gadità, de la 1a divisió de futbol, s’ha imposat a la tanda de penals

Entrada de luxe per veure el duel de copa del Rei entre el Badalona Futur i el Cadis de la primera divisió. En concret, 3.578 espectadors s’han aplegat a l’estadi Hipòlit Planàs de Vic, i han estat a punt de presenciar una de les sorpreses de la jornada.

El Badalona Futur, que competeix a la Segona Federació -la quarta divisió del futbol estatal-, ha competit a un alt nivell, en alguns moments ha tingut contra les cordes el Cadis i, després d’acabar l’encontre amb un 0-0, ha acabat caient als penals.

La primera part del Badalona Futur ha sigut molt bona. De fet, per ocasions de gol i arribades clares a l’àrea, els de Ferran Costa s’han imposat clarament al conjunt gadità. Ha faltat, però, l’efectivitat en els metres finals.

Amb una proposta de joc de possessió, Valverde ha fet aixecar els primers murmuris a la grada amb una bona acció individual entrant a l’àrea. El xut, però, ha topat amb un defensor (25′). Poc després, el Badalona Futur ha armat una bona contra, Cortés ha rebut sol a l’interior de l’àrea i la seva rematada ha trobat una gran resposta del porter David Gil (30′).

Abans del descans, encara n’arribarien dues més: Aleix Roig ha travessat tot el camp fins arribar davant Gil, però a l’hora de xutar li ha sortit desviat. Tampoc ha tingut encert Pascual amb un llençament massa centrat.

Per part del Cadis, els de Sergio González només han inquietat la porteria d’Ortega amb una rematada de cap de Negredo al quart d’hora de joc. Els grocs han reclamat un penal que Ortiz Arias no ha concedit.

En la segona meitat, i malgrat el Càdis ha posat tot el ferro a la gespa, el Badalona Futur ha sabut controlar bé el partit. Només ha hagut de treballar de valent en defensa en els últims 10 minuts, quan l’equip gadità ha fet un pas endavant.

Tot i això, l’ocasió més clara abans del xiulet final ha sigut pels locals, quan un xut de Peque des de la frontal ha marxat fregant el pal.

El partit ha arribat a la pròrroga, i el temps extra ha transcorregut sense gols. Des dels onze metres, l’efectivitat del Cadis ha sigut màxima. Un encert que ha permès als de Sergio González avançar d’eliminatòria.

El Badalona Futur ha caigut amb el cap ben alt. I les més de 3.500 persones que hi havia a les graderies han gaudit d’un bon espectacle i d’una jornada històrica: el dia que l’estadi del Vic va acollir una eliminatòria de la copa del Rei amb la presència d’un equip de la 1a divisió.

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?