El CB Vic passa per sobre de l’Arenys en un gran partit

El conjunt vigatà, amb quatre victòries de quatre partits, és colíder de la Lliga EBA

14/10/2019
Vic

Fins a 17 triples va fer l’UVic-UCC CB Vic davant l’Areny Bàsquet, dissabte el vespre. Una gran anotació des de la línia de tres punts que va permetre als homes d’Adrià Alonso guanyar per 39 punts de diferència (99-60).

Els vigatans van ser superiors des de la primera jugada, un 2+1 que seguida de dos triples de Jordi Iglesias i Xavi Torrent feien entreveure una victòria plàcida. I així va ser amb un recital de Torrents en el primer quart des de la línia exterior que va permetre als locals marxar al final del primer quart amb un 29 a 9.

En el segon quart, la resta de jugadors del CB Vic es van afegir al festival anotador exterior, però els jugadors d’Alonso també van ser superiors a sota taulell aconseguint pràcticament tots els rebots. A la mitja part l’avantatge ja era de 30 punts (55-25).

Aprofitant la presentació dels equips del club, que es va fer després del partit, el pavelló Castell d’en Planes va gaudir d’una bona entrada i el primer equip del club ho va aprofitar per aconseguir la quarta victòria de la temporada i situar-se colíder. Tot i que el tercer quart el ritme d’intensitat dels vigatans va baixar, l’anotació local va continuar sent molt alta i al final del tercer període els vigatans quasi doblaven en punts l’Arenys (73-37). Els jugadors vigatans es divertien damunt la pista, provant jugades noves i espectaculars que en la majoria de casos tenien un inspirat Guillem Sabatés de protagonista. L’Arenys, enfonsat, va intentar maquillar el resultat en el darrer quart, i tot i alguns triples no ho va aconseguir. Adrià Alonso va donar més minuts als joves jugadors, que no van desaprofitar l’oportunitat i van demostrar que també tenien el canell escalfat deixant el 96 a 60 definitiu.